ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν online στην ιστοσελίδα μας μέσω του καλαθιού αγορών. Μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα επιθυμείτε και όταν είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας αυτή θα αποσταλεί σε εμάς.

Μόλις λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας θα πρέπει να πληρωθεί. Οι παραγγελίες λιανικής μπορεί να πληρωθούν μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας. Οι παραγγελίες χονδρικής μπορούν να πληρωθούν μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια διαφορά μεταξύ του ποσού χρέωσης και του τελικού τιμολογίου η διαφορά θα επιστραφεί στην πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα του πελάτη ή θα χρεωθεί/πιστωθεί στο λογαριασμό του πελάτη ή θα συμψηφιστεί στην επόμενη αγορά του.

Η παραγγελία θα αποσταλεί με courier ή εταιρεία μεταφορών που θα μας υποδείξετε. Η χρέωση του courier και της μεταφορικής εταιρείας επιβαρύνει τον πελάτη. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε αντικατάστασή τους ή την επιστροφή της αξίας τους (με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας).

Είτε η επιστροφή γίνεται λόγω αλλαγής μεγέθους, χρώματος είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, όπως για παράδειγμα επειδή δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής της αξίας του προϊόντος ή της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού του courier.

Σημειώνεται δε, ότι τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και σε περίπτωση δεύτερης αποστολής της παραγγελίας σας τα μεταφορικά επιβαρύνουν το KickStartMoto. 

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρίας μας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος των μεταφορικών. Προτιμήστε η επιστροφή σας, να μην γίνει μέσω ΕΛΤΑ αλλά με κάποιο κούριερ ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

Όροι επιστροφών:

  • Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  • Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, πλήρες και χωρίς φθορές.
  • Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες / ζελατίνες τους.
  • Να συνοδεύεται το προϊόν από όλα τα συνοδευτικά απαραίτητα έγγραφα με τα οποία εστάλη.
  • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε ισοθερμικά, εσώρουχα, μαγιό, ρολόγια και κάλτσες.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

KickStart Moto
Ολύμπου 60
18454, Νίκαια
Τηλ: 213 001 7093

Τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος για την επιστροφή του στην έδρα μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή ελλαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος ως προς την λειτουργεία του, θα χρειαστεί ο έλεγχος από εξουσιοδοτημένο από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία τεχνικό, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εσφαλμένης χρήσης. Με την επιβεβαίωση της σωστής χρήσης αλλά μη φυσιολογικής λειτουργίας η εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία (και όχι η εταιρεία μας),  θα προβαίνει στην επισκευή ή αντικατάστασή του.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω υπαναχώρησης ή ελαττωματικών ή χτυπημένων ειδών, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τη εταιρεία ”Σ. ΑΤΑΜΙΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” στο τηλέφωνο 213 001 7093 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση sales@kickstartmoto.gr. Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την Προστασία του Καταναλωτή (ΦΕΚ Α’ 191/1611 1994) όπως αυτό ισχύει σήμερα. 

Πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας


Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε να καλέστε εντός 24 ωρών στα τηλέφωνα 213 001 7093 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@kickstartmoto.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.